top of page
frsl-c0c9dbb6
IMG_8000_redigeret_edited
IMG_7953-2_redigeret
IMG_7938_redigeret
IMG_7945_redigeret_edited_edited
DJI_0251_redigeret_edited

DIT LOKALE RENSERI
I
VEJLE SIDEN 1954


VI HENVENDER OS TIL BÅDE PRIVATE OG VIRKSOMHEDER

VASK AF DYNER OG PUDER I VEJLE 

Dyner og puder er dine mest brugte textiler – derfor kan de også have brug for, at de bliver vasket oftere end så meget andet.

Ved behandling hos Ekspert Renseriet i Vejle renses dine dyner og puder i dybden og opsamlet sved bliver fjernet. På den måde bliver dynen og puderne lettere og varmere. Ikke mindst bliver de langt mere behagelig at ligge med.

VASK EN GANG OM ÅRET 

I disse allergi-tider er det vores anbefaling, at du som minimum én gang om året, får vasket dine dyner, puder og topmadrasser. Jo længere tid der går, des bedre vilkår får husstøvmider for at udvikle sig. Hvilket er skidt for dig og dit helbred.

Vi følger altid anvisningen for vedligeholdelse, der er på produktet. Men vi vil altid anbefale vask, hvis dette er en mulighed.

Ulddyner bliver rigtig lækre ved skånsom vask på uldprogram.

Undgå husstøvmiderne med vask af dine dyner hos Ekspert Renseriet

Husstøvmider er ikke nogen sjove gæster at have på besøg. Derfor er det vigtigt, at du husker at få vasket dine dyner og puder en gang imellem. Ellers har de det med at holde til – og da de ikke er til at se, så er du nødt til at gøre dynerne ordentlig rene, hvis du skal sige farvel til de små mider.

Det kan vi heldigvis hjælpe med hos Ekspert Renseriet i Vejle!

Skal vi vaske dine dyner? 

Har dine dyner og puder brug for, at vi vasker dem, så kom ind forbi butikken med dem.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål, eller hvis du bare gerne vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dine dyner og puder.

IMG_7938_redigeret_edited.jpg
shutterstock_703876078-68cce63a.jpeg
bottom of page