top of page

OM EKSPERT RENSERIET

Ekspert Renseriet i Vejle eksisteret siden 1954, hvor vi har renset dine textiler. Vores nuværende ejer, Lars Hansen, har mere end 40 års erfaringen inden for vaskeri branchen, og vi kan derfor sikre dig, at dine textiler er i gode hænder hos os.

Vi har mange kompetencer, og ikke mindst en bred viden inden for vask, rens og vedligeholdelse af forskellige former for textiler. Så uanset om det er dine dyner, duge, brudekjole eller andet, så kan vi hjælpe dig.

Vi kan derfor klare de fleste opgaver – store som små. Selvom du ikke bor i Vejle, så kan du stadig, gennem vores mange 

indleveringssteder, gøre brug af vores rense- samt vaskeservice.

Vi sætter altid en stor ære i, at du som kunde oplever god service og levering til tiden. Hos os kan du mærke, at vi ved, hvad vi laver, og at vi passer på dine ting. Uanset hvad du ønsker renset eller vasket, så kan du komme ind forbi renseriet og snakke med os om, hvad du har af ønsker. Du vil derfor også kunne komme til at tale med den person, der udfører din rense- eller vaskeopgave.

LagoonTM vådrensning 

Husstøvmider er ikke nogen sjove gæster at have på besøg. Derfor er det vigtigt, at du husker at få vasket dine dyner og puder en gang imellem. Ellers har de det med at holde til – og da de ikke er til at se, så er du nødt til at gøre dynerne ordentlig rene, hvis du skal sige farvel til de små mider.

Det kan vi heldigvis hjælpe med hos Ekspert Renseriet i Vejle!

Lars-face-2.jpg
DJI_0257.jpg
bottom of page