top of page
Washing Machine Interior
Ironed Blue Shirts
Folding Ironed Clothes
Ironing a Shirt
Folded White Sheets
Clean Clothes
Washing Whites
Pouring Laundry Detergent
Folded Towels
Laundry Room
frsl-c0c9dbb6
IMG_8000_redigeret_edited
IMG_7953-2_redigeret
IMG_7938_redigeret
IMG_7945_redigeret_edited_edited
DJI_0251_redigeret_edited

DIT LOKALE RENSERI
I
VEJLE SIDEN 1954


VI HENVENDER OS TIL BÅDE PRIVATE OG VIRKSOMHEDER

RENS OG PRES 

Ekspert Renseriet går meget op i, at dine textiler altid vil fremstå som nye, efter du har indleveret dem til rens hos os. Når du kommer ind i butikken, eller hvis du indleverer dine textiler hos et af vores indleveringssteder, så er du i trygge hænder.

RENS AF BRUDEKJOLER OG SELSKABSTØJ

Vi sætter en stor ære i at din garderobe – hvad enten det er til hverdag eller fest – fremstår som ”nyt” efter, at du har haft tøjet indleveret til rens hos os.

Ekspert Renseriet har gennem årene oparbejdet stor ekspertise indenfor rens og vådrens af selskabs- og brudekjoler. Vi har kunder fra store dele af Jylland og Fyn, som på anbefaling, indleverer deres brudekjole hos os.

Vi glæder os også til at møde dig.

Vi har specialudviklede maskiner samt sæber, der meget skånsomt behandler dit tøj (vådrens), så du er sikret miljøvenlig behandling, uanset hvad du indleverer hos os. Vi har gennem årene oparbejdet mange gode kompetencer, der sikrer dig konstant høj faglighed. Vi sørger også for altid at holde os opdateret, når det kommer til rensemetoder mm.

RENS FRA DAG TIL DAG (EFTER AFTALE)

Vi har vores helt eget renseanlæg, så vi kan altid færdigbehandle tøjet på stedet. Derfor har vi også mulighed for at tilbyde at hjælpe dig, hvis du er kommet i bekneb med pletfyldt tøj. Vi kan hjælpe dig, hvis du skal bruge tøjet inden for 24 timer (på hverdage).

Vores normale leveringstid er 3 dage, så ønsker du vores ekstra hurtige behandling, er det vigtigt, at du gør os opmærksom på det ved indlevering.

Rens af løse tæpper er en specialopgave, som vi får lavet hos dygtige samarbejdspartnere. Tæpperenseriet henter hos os fredage og leverer retur igen fredagen efter.

LAGOONTM VÅDRENSNING 

Med Lagoon™ hjælper vi til at værne om vores fælles miljø. Vi anvender ingen opløsningsmidler i renseprocessen, og produkterne vi benytter os af er 100 % biologisk nedbrydelige.

Lagoon er en vådrense-proces, der er udviklet til at arbejde lige så skånsomt som almindelig håndvask og alligevel mere effektivt end traditionel rensning med opløsningsmidler. Det renser alle tøjfibre, herunder selv den fineste silke, kashmir og ren ny uld (Woolmark) og får tøjet til at dufte rent. Med Lagoon™ fremstår tøjet altid friskt, blødt og med klare farver.

Tøjet bliver vasket og renset i rensemaskiner fra Electrolux, som også har udviklet det miljøvenlige system Lagoon.

Hos Ekspert Renseriet tænker vi grønt på alle niveauer. Vi er meget bevidste og engagerede og har fokus på miljøhensyn i hele processen fra produktion til bortskaffelse.

HAR DU NOGEN SPØRGSMÅL? 

Vil du gerne vide mere om, hvad vi kan tilbyde rens af? Eller er du måske bare i tvivl om, hvad vi kan tilbyde dig? Så tøv ikke med at kontakte os.

IMG_7973-3.jpg
bottom of page